X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Pachet cu muniții găsit în Parcul „La Izvor”

29 mai. 15:20   Capitala
3111 0

Astăzi, în jurul orei 10:50, poliția a fost sesizată cu privire la o descoperire alarmantă în Parcul „La Izvor”. Șefa Serviciului de Presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus pentur Noi.md că un pachet suspect, conținând muniții, a fost găsit în apropierea iazului din parc.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat grupa operativă și colegii de la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al Inspectoratului General al Poliției (IGP). Zona a fost încercuită pentru a asigura siguranța publicului și a facilita intervenția specialiștilor.

„Sacoșa a fost ridicată de către specialiști și urmează a fi făcută expertiza munițiilor. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor,” a declarat Natalia Stati.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina proveniența munițiilor și motivele care au dus la abandonarea lor în acest loc public. Publicul este sfătuit să evite zona până la finalizarea tuturor procedurilor de securitate.

1
0
0
7
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?