X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 144
Transnistria stiri: 1455

O altă stradă din sectorul central va fi adusă la standarde corespunzătoare

21 iun. 18:15   Capitala
4482 0

În sectorul Centru al capitalei se asfaltează integral strada Vladimir Korolenko.

Lucrările de reparație capitală sînt realizate pe toată porțiunea de drum cuprinsă între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi. Reabilitarea a demarat la începutul lunii iunie prin frezarea stratului de beton asfaltic uzat, crearea sistemului de scurgere cu montarea receptorilor de captare a apelor pluviale, aplicarea stratului de egalizare, îndreptarea profilului, iar ulterior, turnarea stratului de bază, transmite Noi.md.

În zilele următoare se vor efectua lucrări de ridicare la cotă a fîntînilor de canalizare, după care se va așterne stratul de uzură. Drumarii Î.M. Regiei „Exdrupo” muncesc și pe timp de noapte pentru a optimiza accesibilitatea rutieră.

A mai rămas puțin pînă cînd strada Vladimir Korolenko din cartierul Telecentru va fi redată circulației, funcțională, cu infrastructură modernă, sigură și durabilă.


Amintim că, în anul 2022, Pretura sectorului Centru a reabilitat trotuarele de pe strada Vladimir Korolenko, pe ambele părți ale străzii, cu amenajarea unei parcări, amenajarea zonelor verzi și schimbarea corpurilor de iluminat public stradal.

Возможно, это изображение дорога

7
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав