Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1454

În unele curți din capitală, gunoiul nu a fost evacuat de cîteva zile

10 ian. 20:57   Capitala
2575 0

Peisajul idilic de iarnă a fost umbrit de mormane de deșeuri. Mai mulți locuitori ai Capitalei se plîng că sînt inundați deja de gunoi, care nu a mai fost evacuat de cîteva zile.

De altă parte, Regia „Autosalubritate” susține că depune efort pentru colectarea deșeurilor, dar întîmpină dificultăți în accesarea curților blocurilor și a platformelor, care sînt blocate de automobile sau grămezi de zăpadă. Totodată, aceștia spun că o parte din vină o poartă gestionarii fondurilor locative și agenții economici, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Locuitorii din mai multe sectoare ale Chișinăului susțin că nu mai au unde depozita deșeurile deoarece platformele de depozitare sunt arhipline. Acestea nu au mai fost eliberate de cîteva zile.

Între timp, Regia „Autosalubritate” anunță că autospecialele întreprinderii întîmpină în continuare dificultăți în accesarea curților blocurilor de locuit și a platformelor/containerele destinate colectării deșeurilor. Acestea sînt blocate de automobile sau sunt afectate de acumulările de zăpadă, fapt ce împiedică operațiunile de colectare și curățare.

Totodată, întreprinderea municipală și-a cerut scuze pentru inconveniențele create și susține că în ciuda obstacolelor, întreprinde toate măsurile necesare pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil. Echipele lucrează la capacitate maximă, inclusiv pentru a debloca accesul către platformele/camerele de stocare a deșeurilor municipale.


De asemenea, cei de la „Autosalubritate” fac apel către gestionarii fondurilor locative, agenții economici și conducătorii auto să ofere sprijin și să evite blocarea accesului către platformele de stocare a deșeurilor, pentru a facilita intervenția echipelor întreprinderii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?