X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 144
Transnistria stiri: 1455

În suburbiile capitalei, au fost modernizate serviciile medicale pentru populație

7 mai. 23:30   Capitala
2293 0

Primăria capitalei a amintit despre mai multe proiecte din suburbii privind modernizarea serviciilor medicale acordate populației, notează Noi.md.

Un exemplu în acest sens este Centrul de Sănătate Publică din Colonița, care în 2023, a fost dat în exploatare după reparație capitală.

Potrivit Primăriei capitalei, beneficiari ai lucrărilor sînt peste patru mii de pacienți din suburbie, inclusiv din satele învecinate, pentru care au fost create condiții mai bune pentru serviciile de îngrijiri medicale, dar și pentru angajații instituției, care activează acum într-un sediu modern și confortabil.

Un alt proiect este construcția unei anexe cu două etaje la clădirea la Centrul de Sănătate din Ciorescu.

Extinderea clădirii a mărit și gradul de accesibilitate al cetățenilor la serviciile medicale. Aici, vin atît locuitorii din comună, cît și cei din satele megieșe suburbiei. În total, instituția medicală deservește în jur de 7000 de pacienți.


Alți peste 9000 de pacienți, care sînt înregistrați la Centrul de Sănătate din orașul Cricova, vor beneficia de condiții mai bune pentru îngrijiri medicale, iar angajații de condiții confortabile pentru activitate. Instituția a fost reparată capital atît pe interior, cît și pe exterior.

Și cei aproape 2000 de locuitori din satul Bîc, comuna Bubuieci, au fost îmbunătățite substanțial condițiile de acordare a serviciilor medicale.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав