X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Cit costă un bilet la tabăra „Poieniţa Veselă” din satul Dănceni

2 iul. 22:00   Capitala
9514 0

Autoritățile municipale anunță că tabăra constantă „Poieniţa Veselă” din satul Dănceni, raionul Ialoveni, din subordinea Primăriei Chişinău, a primit anul acesta copii din data de 8 iunie și va activa până la 28 august.

În total vor fi organizate 7 schimburi a câte 10 zile fiecare. În acest sezon estival, capacitatea taberei este de cca 500 de locuri.

Costul unui bilet la Tabăra „Cireșarii” este de 3.700 de lei, dar părinții achită doar 20% din valoarea acestuia, ceea ce constituie 740 de lei.

Zilnic, copiii sunt implicați într-o varietate de activități distractive, jocuri, competiții, concursuri, instruiri, ateliere de creație, scăldat și multe altele. De asemenea, copiii beneficiază de condiții excelente de cazare și mâncare gustoasă.

Primăria Municipiului Chișinău informează că şi celelalte 2 tabere constante din afara orașului, gestionate de municipalitate, își continua activitatea. Este vorba despre „Alunelul” și „Cireşarii”.


Părinții din municipiu pot să vadă ofertele pentru taberele din mun. Chișinău, dar și programele educaționale disponibile, pe site-ul extrascolar.md

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав