Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Ce decizie s-a luat astăzi în cazul elevilor de la liceul "Liviu Deleanu"

12 apr. 18:53   Capitala
2001 0

În scopul evaluării situației din instituția de învățămînt Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”, astăzi, 12 aprilie 2024, a avut loc o nouă Ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale, sectorul Buiucani.

În urma examinării amănunțite a situației din instituția de învățămînt, în cadrul ședinței, s-a decis continuarea studiilor la distanță, în format online pînă luni, 15 aprilie 2024, notează Noi.md.

Perioada este necesară ca Centrul de Sănătate Publică să vină cu rezultatele de laborator a calității aerului din încăperile instituției de învățămînt.

"Totodată informăm comunitatea școlară că depunem toate eforturile să restabilim condițiile necesare pentru a asigura un mediu de învățare sigur și securizat pentru elevi și personalul didactic", precizează Direcția Educație.

Amintim că la liceu a avut loc un incendiu pe 5 aprilie. Potrivit IGSU, "focul a cuprins demisolul instituției de învățămînt. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate".


Ulterior, Ministerul Educației și Cercetării a precizat că monitorizează atent situația de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”. Iar, pe 6 aprilie, în urma ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale Buiucani, s-a decis ca "în perioada 08-12 aprilie, elevii să continue studiile la distanță, în format online.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?