X 
Criza energetică stiri: 1599
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Ce a decis Judecătoria Chișinău despre Tarifele la transport în Capitală

8 aug. 11:45   Capitala
2938 0

Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Rîșcani a respins cererea Cancelariei de Stat privind anularea noilor tarife la transportul public în Capitală. Potrivit magistraților, această sesizare este neîntemeiată. Anunțul a fost făcut de către primarul mun. Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămînale a primăriei.

”Instanța de judecată nici nu avea cum să dea în aceste condiții, chiar dacă avea presiuni și știm foarte bine cine a sunat și de cîte ori a sunat, cui a sunat, ca să anuleze ceea ce a luat ca și decizie primăria mun. Chișinău și Consiliul Municipal Chișinău. Sper că în continuare, instanțele de judecată nu se vor lăsa presate de această gașcă de incompetenți și ipocriți, care luptă pentru dreptate, în ghilimele, după ce au scumpit totul de 4sau chiar 6 ori”, a declarat Ion Ceban, transmite realitatea.

Ion Ceban mai spune că reprezentanții Cancelariei de Stat planifică să conteste decizia instanței, dar, cel mai probabil, o vor face în campania electorală.

”A luat tare peste urechi șeful Cancelariei de stat și va fi demis, dacă nu găsește soluții pentru a anula decizia primăriei”, a mai spus primarul.

Reprezentanții Cancelariei de Stat nu au comentat informațiile.


Amintim că după ce primăria mun. Chișinău a majorat tarifele la călătoriile cu transportul public, Cancelaria de Stat a contestat de decizia în instanța de judecată.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав