X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Brazii naturali folosiți în acest an vor fi reciclați

9 ian. 12:00   Capitala
2202 0

Toți brazii naturali pe care locuitorii capitalei i-au folosit pe parcursul sărbătorilor de iarnă, în acest an, vor fi reciclați, anunșă primăria capitalei.

Chișinăuienii sînt îndemnați să depoziteze brazii și molizii utilizați la sărbătorile de iarnă, în apropierea platformelor de colectare a deșeurilor menajere, și nu în containerele pentru deșeuri. Ulterior, aceștia vor fi colectați de serviciile specializate din cadrul primăriei pentru a fi transportați spre reciclare.

Pomii vor fi transportați centralizat, la platforma de deșeuri biodegradabile unde vor fi tocați, iar rumegușul rezultat în urma tocării va fi utilizat pentru compost organic.

Acest compost va fi utilizat de către specialiștii Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” în calitate de îngrășămînt organic pentru plante și pentru fertilizarea solului.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?