COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Bolea, despre oferta lui Ion Ceban de guvernare în Chișinău

Bolea, despre oferta lui Ion Ceban de guvernare în Chișinău

Vladimir Bolea, deputat ACUM, zice că cei din bloc nu s-au întrunit azi în ședință, pentru a discuta oferta lui Ion Ceban, primar ales al mun. Chișinău, privind actul de guvernare în municipiu, așa cum a declarat cu ceva timp în urmă noul edil al capitalei.

Ceban a spus azi că s-a întîlnit cu cîțiva deputați din Blocul ACUM și a discutat cu privire la crearea unei majorități în Consiliul Municipal Chișinău. Acesta spunea că o decizie va fi luată azi seara, în cadrul discuțiilor interne din cadrul Blocului ACUM.

În același timp, deputatul Grigore Novac și colegul de partid al lui Ion Ceban zice că nu toți reprezentanții Blocului ACUM și consilierii aleși din partea PAS și DA susțin poziția lui Andrei Năstase de a nu accepta o alianță la nivel local cu socialiștii.


„Ambiția personală a domnului Năstase nu reprezintă voința Blocului ACUM. Ei au opinii diferite și o coaliție este inevitabilă. Noaptea asta le va pune la calm pe toate și mîine-dimineață începem să discutăm”, a spus Novac la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la alegerile locale din Chișinău, care a pierdut scrutinul în fața lui Ion Ceban, a anunțat pentru mîine-dimineață un briefing de presă. Acestea vor fi primele declarații pe care Năstase le va face după anunțarea rezultatelor alegerilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load