Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Bloc nou dat în exploatare cu mucegai și fisuri

4 feb. 14:00   Capitala
3258 0

Locatarii unui complex locativ din Capitală au dat zeci de mii de euro pe apartamente noi, dar au descoperit lucrări necalitative. Oamenii se plîng de mucegai, fisuri pe partea exterioară a blocurilor, dar și scurgeri de apă în subsol, iar totul se întîmplă la cîteva luni după ce complexul a fost dat în exploatare.

Oamenii spun că au apelat de nenumărate ori la compania de construcții, însă nimeni nu a luat nicio măsură în acest sens, transmite jurnal.md.

De cealaltă parte, reprezentanții companiei susțin că nu li s-a comunicat nimic despre aceste probleme și vor interveni cu siguranță.

Oamenii care locuiesc în bloc se plîng de calitatea proastă a construcției. La nici zece luni de la darea în folosință a clădirii cu 12 etaje, locatarii au înțeles că stau, de fapt, într-un bloc defectuos – în subsol sînt zeci de scurgeri, iar pe alocuri apare mucegai.

Directorul companiei de construcții a spus că nu cunoaște despre problemele invocate de locatari.


„Dați-ne voie să ne documentăm, să verificăm. Poate este un accident, incident să mă documentez. Normal dacă a apărut o problemă, trebuia. Noi nu avem nicio sesizare. Pe noi nu ne-a sesizat nimeni”, a menționat acesta.

Complexul locativ a fost dat în exploatare în mai 2023. Acesta are o capacitate de circa 1.500 de apartamente.0
0
1
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?