X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Temperaturi de foc, înregistrate la Roma

24 iun. 10:45   Externe
3308 0

Început de vară cu temperaturi de foc în Europa. Italia a depășit recordul în zona Romei, unde camerele termice cu infraroșu ale Greenpeace au înregistrat peste 50°C, depășind cu mult maximele obișnuite înregistrate de termometrele convenționale.

Această caniculă extremă este alimentată de anticiclonul african ”Minos”, care afectează nu doar Italia, dar și alte regiuni ale Europei.

Imaginile termice arată că inclusiv locurile istorice și turistice ale Romei sînt sever afectate, notează Noi.md cu referire la b1tv.ro.

Pe lîngă Colosseum și Piața Sfîntul Petru, Gara Termini, un nod crucial de transport, a înregistrat de asemenea temperaturi extrem de ridicate. Acest lucru nu numai că deteriorează structura monumentelor, dar îngreunează și condițiile pentru milioane de turiști care vizitează orașul.

Riscul de incendii este de asemenea accentuat în aceste condiții. Un incendiu de pădure a izbucnit deja în sud-estul Romei, într-o zonă bogată în vegetație.


Locuitorii și turiștii sînt sfătuiți să evite zonele de risc și să urmeze strict indicațiile de siguranță emise de autorități.1
0
1
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав