Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Ambuteiajele din Chișinău: cu ce compară primarul Ion Ceban situația din oraș

10 apr. 19:00   Capitala
2904 0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a pronunțat în cadrul unei emisiuni televizate despre ambuteiajele, care apar în capitală, notează Noi.md.

Edilul a specificat că această problemă este caracteristică nu doar pentru Chișinău, capitala Republicii Moldova.

"Este o problemă cu care se confruntă mai toate capitalele. Dacă ne ducem astăzi la București în orele de vîrf, de la ora 16.00 pînă la ora 19.00, este un infern, exact ca și-n multe alte capitale: și Londra, și Paris etc.

Este o problemă, pentru că orașul crește, dar nu cresc suficient de mult și capacitățile de a face față. Chișinăul a fost prevăzut pentru 90 de mii de mașini, construit în perioada de după cel de-al doilea război mondial. Astăzi, în Chișinău, zilnic, avem peste 500 de mii de mașini, numai peste 300 de mii avem înregistrate oficial {...}", a menționat Ion Ceban în cadrul emisiunii Rezoomat.

Amintim că recent, în dimineața zilei de 03 aprilie, în capitală, s-au înregistrat ambuteiaje kilometrice. Pe lîngă restricțiile legate de vizita unui oficial străin, pe străzile Chișinăului mai aveau loc și niște filmări, ceea ce a dus la formarea unor cozi imense de mașini în sectorul Buiucani.


4
0
0
4
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?