Poșta Moldovei a deschis încă un oficiu poștal în s. Corlăteni ©

Poșta Moldovei a deschis încă un oficiu poștal în s. Corlăteni

Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei continuă să valorifice reţeaua de oficii poştale situate în mediul rural, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni poștale și financiare.

În acest context, astăzi a avut loc inaugurarea unui nou oficiu poștal MD-5616 în satul Corlăteni, raionul Râșcani.

Prezent la evenimentul de deschidere, domnul Serghei Nastas, Director General al Î.S.”Poșta Moldovei”, a menționat: Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile noastre. Oferim condiții de muncă la standarde europene şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut.

Este un moment bun să demonstrăm și clienţilor noştri satul Corlăteni că Poşta Moldovei oferă servicii de calitate şi eficiente.

Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. 
Astfel, amenajarea şi deschiderea Oficiilor Poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale sunt un criteriu primordial.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load