COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nu e nevoie să pleci din țară pentru a-ți găsi un loc de muncă ©

Nu e nevoie să pleci din țară pentru a-ți găsi un loc de muncă

Indiferent de situația din țară oamenii sunt mereu preocupați de soluționarea unor probleme practice: să-și asigure un trai decent, să le ofere copiilor un viitor mai bun sau să-și găsească un loc de muncă potrivit așteptărilor pe care le au.

În timp ce politicienii ne promit un viitor luminos oamenii simpli încearcă să-și facă cît mai confortabil traiul în prezent. Iar pentru aceasta au nevoie de un loc de muncă bine plătit care să le asigure și satisfacție profesională. În acest sens ei apelează la prieteni, consultă anunțurile și utilizează resurse web specializate.

În Republica Moldova există mai multe pagini web în care pot fi găsite oferte de locuri de muncă cea mai mare și cea mai solicitată fiind Rabota.md. Cea mai mare platformă de recrutare din țara noastră a fost lansată acum 15 ani și pînă în prezent își îndeplinește onest și conștiincios misiunea de a-i ajuta pe oameni să-și găsească un loc de muncă, dar și de a facilita procesul de căutare și atragere a personalului pentru companii.

De ce ar trebui să-ți cauți un loc de muncă în Moldova anume pe Rabota.md?

Pe Rabota.md găsești oferte de locuri de muncă diverse și sigure. Acestea vin direct de la angajatori și trec prin cîteva filtre, fiind mereu autentice și actuale. Aici poți consulta un număr impresionant de rubrici (peste 50), care crește în mod constant. În prezent pe Rabota.md pot fi găsite oferte din orice domeniu, un job pentru perioada de vară, oferte de angajare pentru studenți, pensionari, voluntari sau persoane cu dezabilități.

Platforma oferă mai multe posibilități de căutare:

- consultînd catalogul companiilor;

- studiind toate ofertele din localitatea respectivă;

- solicitînd expedierea tuturor ofertelor ce apar la adresa de poștă electronică;

- completînd un CV și încărcîndu-l în rubrica dorită.

Ultima modalitate de căutare este cea mai actuală întrucît nu solicită mari eforturi din partea celor aflați în căutarea unui loc de muncă. Poți expedia CV-ul către angajatorii ofertele cărora ți-au trezit interesul sau pur și simplu încarcă CV-ul în rubrica pe care ai ales-o și așteaptă să fii abordat de către angajatori.

Totodată pe platforma Rabota.md angajatorii pot în cel mai scurt timp să-și găsească personalul de care au nevoie. Tot aici te poți informa cu privire la noile tendințe pe piața muncii și chiar să citești un blog inedit pe subiecte de psihologie și carieră.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load