X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Moldcell anunță campanie cu mega premii la lansarea 5G în Cahul ©

22 mai. 14:40   Business
1635 0

Simte puterea 5G de la Moldcell la evenimentul de lansare a tehnologiei în orașul Cahul din 15 iunie! Iar ca evenimentul să fie dublu memorabil, compania a organizat și o campanie cu premii valoroase exclusiv în magazinul Moldcell din or. Cahul.

Condiții de participare

Pentru a se înscrie în campanie, abonații o pot face prin a cumpăra orice produs disponibil în valoare de cel puțin 200 lei pe un singur bon, să conecteze un abonament avantajos de la 110 lei sau să treacă identificarea completă în aplicația moldcell money. Pentru fiecare operațiune care întrunește condițiile, participanții vor primi un ticket de participare. Mai multe cumpărături – mai multe șanse de câștig!

Campania se desfășoară până pe 15 iunie (ora 11:00), exclusiv în magazinul Moldcell Cahul, str. Republicii 20/6. Participarea la campanie este disponibilă pentru abonații Moldcell. Dacă participantul câștigător nu este abonat Moldcell, premiul poate fi primit după portarea numărului sau conectarea unui plan tarifar Moldcell.

Premiile din cadrul campaniei

  • Marele Premiu – iPhone 15 (128 GB)
  • 2 x smartphone OPPO Reno 10 (8/256GB)
  • 2 x smartphone Xiaomi Note 13 Pro+
  • 5 x certificat 500 lei pentru cumpărături la Moldcell
  • 5 x certificat 1000 lei pentru cumpărături la Moldell

Eveniment 5G și Marea Extragere

Pe 15 iunie, la 12:00, în fața magazinului Moldcell Cahul (str. Republicii 20/6) Moldcell invită toți doritorii la un eveniment unic – lansarea Moldcell 5G în Cahul. Invitații vor putea testa pe viu posibilitățile 5G. În cadrul evenimentului va avea loc și Marea Extragere a premiilor!

Pentru a intra în posesia premiului, prezența la eveniment este obligatorie. Premiile vor putea fi ridicate cu buletinul de identitate și tichetul de participare câștigător. Mai multe detalii și regulamentul campaniei le găsiți pe site-ul Moldcell.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?