X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Împreună dăruim speranță: campania „Puterea Omeniei” continuă ©

8 iul. 13:33   Business
2044 0

Farmacia Familiei continuă să inspire și să sprijine comunitatea prin campania „Puterea Omeniei”, o inițiativă caritabilă menită să aducă speranță și ajutor copiilor care luptă cu afecțiuni oncologice.

Încurajăm pe cei care încă nu au avut ocazia să participe să se alăture acestei cauze nobile.

Despre „Puterea Omeniei”
Campania „Puterea Omeniei” se desfășoară în Farmacia Familiei și Dita Hyper Farmacie, cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova, cunoscută pentru angajamentul său față de sănătatea și bunăstarea comunității. Scopul acestei campanii este de a oferi suport copiilor diagnosticați cu boli oncologice, facilitând accesul la tratamente necesare și resurse vitale.

Implicarea comunității
Până în prezent, numeroase persoane s-au alăturat campaniei, demonstrând că puterea comunității poate face diferența. Cu toate acestea, pentru ca ajutorul să ajungă la cât mai mulți copii, este esențial ca tot mai mulți oameni să își aducă contribuția. Fiecare gest de generozitate contează și poate transforma viețile micilor pacienți și ale familiilor acestora.

Cum poți contribui?
Participarea în campania „Puterea Omeniei” este simplă și la îndemâna tuturor. Iată cum te poți implica:

Diseminare info: ajută la creșterea gradului de conștientizare împărtășind informații despre campanie pe rețelele tale de socializare.

Achiziționează produse marcate cu stickerul campaniei „Puterea Omeniei”, în Farmacia Familiei sau Dita Hyper Farmacie și 10 lei din prețul acestora noi vom redirecționa pentru susținerea și tratamentul acestor copilași.

Împreună, putem dărui speranță și putem schimba destine!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав