X 
Arşiţa stiri: 192
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1414

Elena Teșner și evoluția brandului Maalex: De la viziune la 10 ani de succes ©

15 mai. 14:31   Business
3086 0

Timp de mai bine de un deceniu, Maalex, un brand de genți renumit din Republica Moldova, se bucură de succes pe rafturile magazinelor sub îndrumarea directoarei companiei, Elena Teșner. Cu fiecare geantă creată cu grijă și pasiune, Maalex a câștigat inimile cumpărătorilor din întreaga țară.

Elena Teșner, fondatoarea companiei, împreună cu fiii săi, au transformat Maalex într-un adevărat simbol al eleganței și calității. Cu recunoașterea constantă a brandului la diverse concursuri, acesta a demonstrat că perseverența și pasiunea pot aduce reușite de neegalat.

Faceți cunoștință cu istoria de succes a companiei urmărind reportajul video realizat în cadrul campaniei #FinComBusiness pentru a căpăta inspirația de a crea lucruri frumoase și de calitate. Aflați de ce este nevoie pentru a transforma pasiunea într-o afacere prosperă, cât de important e suportul familiei și noua viziune în dezvoltarea afacerii, care sunt etapele de producție, precum și cât de mult contează investițiile în utilaje moderne și în materiale.

Cu o experiență de peste două decenii în industria comerțului, Elena Teșner a început să producă genți sub propriul său brand în 2014. Drumul către succes nu a fost ușor, însă prin dedicare și concentrare asupra procesului de producție, Maalex a reușit să se impună pe piața autohtonă. Fără îndoială, participarea activă a fiilor săi în dezvoltarea companiei a adus o nouă viziune și a contribuit la succesul brandului.

Folosind piele ecologică de înaltă calitate, Maalex oferă genți care îmbină perfect utilitatea cu frumusețea. Produsele sunt practice, ușoare și potrivite pentru orice ocazie sau gust, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cu un proces complex de producție, fiecare piese este creată individual, garantând calitate și atenție la detalii.

Elena Teșner recunoaște importanța susținerii financiare pentru creșterea afacerii. Colaborarea cu FinComBank timp de 5 ani a adus beneficii considerabile, inclusiv acces la suportul financiar și servicii bancare de încredere. Într-o lume a afacerilor, alegerea unei bănci potrivite este esențială pentru succesul și dezvoltarea durabilă a unei companii.

Numărând 13 magazine în or. Chișinău și unul în or. Bălți, Maalex tinde să își extindă prezența pe plan internațional, dorind să ofere eleganță și calitate publicului din alte țări.

Dacă vreți să faceți cunoștință cu noua colecție de genți pentru femei și bărbați, vreți să aflați localizarea magazinelor sau doriți să faceți o comandă online, vă îndemnăm să accesați site-ul maalex.md. Explorați acum gama variată de produse de înaltă calitate.

FinComBank sprijină antreprenorii şi afacerile locale!

3
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав