Directorul Î.S.”Posta Moldovei” a efectuat o inspecție a șantierelor de construcții din mun. Chișinău ©

Directorul Î.S.”Posta Moldovei” a efectuat o inspecție a șantierelor de construcții din mun. Chișinău

Astăzi, directorul general Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas și șeful Direcției logistice, Veaceslav Dragot, au efectuat o vizită fulger pe șantierele din mun. Chișinău.

Motivul vizitei a fost inspectarea la fața locului a construcțiilor din sectorul Buiucani (st. Calea Ieșilor) unde urmează să fie relocat Oficiul Poștal MD-2069 și la fel șantierul de construcție din or. Durlești unde urmează să fie relocat oficiul poștal MD- 2003 de tip panouri sandwich.Un subiect aparte discutat a fost necesitatea asigurării accesului pentru persoane cu dezabilități în noile oficii.

Evaluarea procesului de muncă a fost urmărită de către dl. Serghei Nastas care la răndul său s-a interesat de dinamica efectuării lucrărilor și respectarea graficului de execuție a acestora.

În acest moment, lucrările de construcție evoluează bine, fiind planificate lucrări de renovare totală și asigurarea condițiilor optime de lucru pentru lucrători și clienții „Poșta Moldovei”.

Astfel, începând cu mijlocul lunii februarie 2019, clienţii Poștei Moldova, din municipiu, sunt aşteptaţi în sediile renovate.

Amintim, că Î.S „Poșta Moldovei” alocă în fiecare an fonduri necesare pentru construcția și renovarea oficiilor poștale din toată țara.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load