Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cucerește noi orizonturi cu ROG Zephyrus G16: scufundă-te în lumea jocurilor și a creativității ©

4 mar. 09:30   Business
1802 0

Într-o lume în care oportunitățile interesante așteaptă la fiecare colț, fie că este vorba de câștiguri mari în IT sau de cele mai strălucite perspective în afaceri și creativitate, un laptop de gaming avansat devine o investiție indispensabilă. Așadar, de ce să căutați printre sute de opțiuni când ați găsit deja un articol despre una dintre cele mai bune?

Sunteți gata să vă scufundați în lumi virtuale interesante și să obțineți cele mai strălucitoare impresii? Să vă realizați eficient și rapid proiectele de lucru și de creație? Și să vă bucurați de fiecare minut pe care îl petreceți pe laptop? Vă prezentăm ROG Zephyrus G16, întruchiparea tehnologiei de ultimă generație și a designului unic pentru adevărații cunoscători ai tehnologiei excelente. Versatil și impresionant, noul ROG este potrivit pentru editorii media, programatori, artiști și chiar pentru utilizatorii obișnuiți care caută un dispozitiv portabil, elegant, dar puternic.

Beneficiile ROG Zephyrus G16 care pot cuceri orice lume digitală

Design actualizat, aproape de perfecțiune

ROG Zephyrus G16 nu numai că este încărcat cu tehnologie de ultimă oră, dar arată și impresionant. Super subțire și ușor, ROG iese în evidență cu un design proaspăt pe care multe alte mărci vor dori în curând să-l reproducă. Cu colțuri rotunjite, linii drepte și o sobrietate elegantă, estetica sa combină rigoarea și puterea pentru a face ca acesta să arate atractiv și adecvat atât pentru o competiție sportivă cibernetică, cât și pentru o întâlnire de afaceri. Nu este acesta un avantaj frumos?

Punctul culminant al ROG Zephyrus G16 este iluminarea LED cu cincisprezece efecte de strălucire unice. Arată bine pe corpul său subțire de 1,49 cm - astfel de laptopuri cu iluminare din spate este o raritate. Și va impresiona atât în nuanța familiară de grafit Eclipse Grey, cât și în cea luxoasă Platinum White. Transportarea unui laptop de 1,85 kg nu este deloc o problemă, astfel încât veți avea ocazia în orice moment să vă scufundați în lumea aventurilor virtuale, precum și să puneți în aplicare idei creative.

Atractivă și fiabilă, carcasa întărită este creată cu ajutorul unei mașini CNC de înaltă precizie din aliaj de aluminiu durabil. Așadar, cu siguranță nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța laptopului dvs. La fel cu micile lucruri legate de confortul de zi cu zi: dispunerea tastaturii, touchpad-ul extins și difuzoarele au fost proiectate pentru un confort maxim, ceea ce face din ROG Zephyrus G16 un laptop de gaming perfect compact și ergonomic.

Un nou standard de calitate cu ecranul OLED ROG Nebula

Dacă doriți să trăiți experiențe de joc și creative fără precedent, cu ROG Zephyrus G16 acest lucru este posibil datorită celei mai recente tehnologii matriciale. Acesta este primul laptop care dispune de ecranul OLED ROG Nebula, care nu a mai fost văzut până acum pe nici un model existent. Ceea ce este cu adevărat impresionant este combinația fantastică a mai multor aspecte remarcabile ale acestui notebook: certificarea VESA DisplayHDR™ True Black 500, raportul de contrast de 1.000.000:1, gama de culori 100% DCI-P3 și tehnologia matricei OLED garantează o experiență confortabilă și plăcută. De fapt, datorită acestora, ROG Zephyrus G16 reproduce culoarea neagră adevărată, fără pixeli luminoși, ceea ce face conținutul HDR mai realist și eficient, chiar și în timpul scenelor întunecate.

Drept urmare, noul ROG are un ecran de lux cu o rezoluție de 2,5K, cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un spectru de culori fenomenal și un răspuns uimitor de 0,2 ms (de la gri la gri). Tehnologia G-SYNC face ca imaginea să fie cu adevărat detaliată, astfel încât chiar și cele mai rapide jocuri rămân clare, iar chiar și cele mai mici nuanțe ale conținutului foto și video vor fi ușor de recunoscut.

Toate aceste caracteristici îi vor impresiona cu siguranță pe profesioniștii în conținut media - iar cu o variație a acurateței culorilor Delta-E mai mică de 1, noul ROG este cea mai bună alegere.

Performanță maximă în orice scenariu

Nu mai există compromisuri între performanță și mobilitate! Dacă sunteți în căutarea puterii, a vitezei și a capacităților supreme, nu puteți trece peste ROG Zephyrus G16. Cu componentele sale avansate, vei uita de orice limitare în jocurile video și nu numai.

Frumusețea modelului ROG Zephyrus G16 este că este versatil. Noul laptop de gaming ROG este echipat cu un neuroprocesor Intel Core™ Ultra actualizat cu algoritmi de inteligență artificială. Astfel, puteți fi siguri că nu numai că îndeplinește rapid orice sarcină, dar se și optimizează cu ușurință pentru acestea. Versiunea maximă dispune de un neuroprocesor Intel Core Ultra 9 185H cu algoritmi AI, cu o performanță de 11 Tflops și de placă grafică de vârf pentru notebook-uri NVIDIA GeForce RTX 4090 (95W+20W Dynamic Boost TGP). Performanța acestui laptop este pur și simplu imposibil de pus la îndoială.

În plus, algoritmii de inteligență artificială mai mult decât dublează viteza de redare video și 3D și reduc semnificativ consumul de energie.

Sistem de răcire super-eficient ROG Zephyrus G16

Procesoarele de ultimă generație și acceleratoarele grafice de înaltă performanță asigură o execuție impecabilă chiar și a celor mai solicitante programe. Dar dacă doriți să folosiți această putere la maximum, aveți nevoie de un notebook cu un sistem de răcire avansat. Iar ROG Zephyrus G16 face exact acest lucru!

Fie că lucrați la design 3D sau vă petreceți timpul jucând jocul preferat, cu trei ventilatoare și o interfață termică de înaltă performanță din metal lichid, acest notebook oferă o răcire inteligentă eficientă Arc Flow de a doua generație, chiar și în condiții de sarcină maximă.

Răcirea unică în mai multe etape a lui Zephyrus G16 previne supraîncălzirea periculoasă, deoarece un al treilea ventilator suplimentar direcționează fluxul de căldură de la GPU și alte componente către radiatoare, apoi îl conduce în afara carcasei. Iar modelele cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 4080/4090 dispun, de asemenea, de o cameră de evaporare pentru o eficiență superioară.

Imersiune totală în sunet cu sistemul audio integrat al modelului ROG Zephyrus G16

Cu performanțele audio high-end ale ROG Zephyrus G16, orice conținut capătă o nouă culoare. Sunetul clar și puternic, basul profund și bucuria de a savura fiecare notă sunt posibile datorită driverelor îmbunătățite, patru difuzoare de bas (2W) și două difuzoare-tweetere (2W). În comparație cu modelul anterior, acestea sunt cu 25% mai mari, iar gama de bas a ajuns la 100Hz.

Și, nu mai este nevoie să spunem, totul sună mai bine cu tehnologia Dolby Atmos. Veți putea să vă bucurați de cea mai largă scenă sonoră, să vă simțiți în mijlocul acțiunii de pe ecran și să experimentați fiecare piesă audio într-un mod nou și captivant. Sunetul inimaginabil de bogat al ROG Zephyrus G16 este ideal pentru creatorii de conținut media și pentru adevărații iubitori de jocuri video grozave, muzică bună și filme cu atmosferă profundă. Cu un sunet hiperrealist, o limită de volum cu 47% mai mare și designul de sunet superb ROG, ce ți-ai putea cere mai mult?

Caracteristici unice ale modelului ROG Zephyrus G16

ROG Zephyrus G16 nu este doar un notebook de gaming, ci și un instrument pentru a vă realiza cele mai nebunesti idei și fantezii. Nu vă puteți limita potențialul, iar cu noul ROG vă puteți extinde și mai mult posibilitățile! Acest laptop puternic ASUS este suficient de rapid pentru a rivaliza cu cele mai rapide laptopuri din industria informatică, dar și versatil, incredibil de elegant, iar ecranul său OLED, ROG Nebula, este de neegalat.

Dacă îți vine greu să crezi că cel mai ușor laptop de gaming cu un design uimitor are performanțe atât de puternice, verifica-l singur la ULTRA! Specificațiile sale le puteți afla pe site-ul ultra.md sau în showroom-ul acestui magazin online de pe str. Columna 170. Alegeți ROG Zephyrus G16 și deveniți unul dintre cei cărora nu le este frică să viseze!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?