Ai rămas fără bani chiar în toiul petrecerii? Îți vin în ajutor familia și Clickpay.md ©

Ai rămas fără bani chiar în toiul petrecerii? Îți vin în ajutor familia și Clickpay.md

Imaginează-ți că te afli la o petrecere și nu ai reușit să prevezi toate cheltuielile care au apărut pe parcurs. Mamă, ce panică! S-ar părea că petrecerea trebuie să ia sfârșit. Răspunsul corect: “nu”, acum există Clickpay.md.

Cei de la Clickpay.md știu că aceste momente sunt unele din cele mai importante din viața ta și îți oferă soluția ideală: acum poți ruga familia sau orice prieten să efectueze un transfer de bani online, fără să îți cunoască datele bancare. Totul este în timp real, rapid și fără să trimiți rechizitele cardului

Prin intermediul acestui serviciu, poți transfera banii online, la orice oră și oricărei persoane, indiferent dacă se află pe teritoriul Republicii Moldova sau în altă țară. În acest mod, reușești să scapi o dată pentru totdeauna de cozile de la bănci și de procedurile birocratice. Îl faci acum online, simplu, în condiții avantajoase și la un comision redus.

Transfer rapid - cât ai zice pește!

Cu siguranță, apreciezi timpul tău și dorești să îl folosești la maximum: util și plăcut. Iată de ce, transferul de la card la card (P2P) este cea mai viabilă soluție pentru tine. În orice colț al lumii te-ai afla, transferi banii în timp real, parcurgând mii de kilometri, instantaneu.

Elementar și convenabil

E simplu ca “bună ziua” să folosești acest serviciu. Pentru ca să poți utiliza Clickpay.md, ai nevoie doar de card, conexiune la Internet și, desigur, resurse bănești pentru a efectua un transfer. Nu ai parte de intermediari sau de interogatorii.

Procedura e foarte simplă, în câțiva pași, și durează doar câteva minute, niciun fel de înregistrarea prealabilă nu e obligatorie:

  1. Accesezi site-ul Clickpay.md și alegi tipul tranzacției pe care dorești să o efectuezi (transfer de bani de pe un card pe altul; transfer de bani pe un card prin număr de telefon, transfer de bani pe un card prin adresa de e-mail).
  2. Introduci numărul cardului propriu, de pe care dorești să transferi banii și introduci datele destinatarului, solicitate de sistem: numărul cardului sau datele de contact ale destinatarului, în dependență de metoda de transfer aleasă de tine.

3. Selectezi suma și valuta transferului, apoi le confirmi, printr-o apăsare de buton.

Fii mai bun cu Clickpay.md

Clickpay.md îți dăruiește 10000 de transferuri naționale absolut gratuite, pe care le poți folosi atât în scopuri filantropice, cât și pentru a-ți ajuta propria familie sau prietenii. Este comod, rapid și avantajos!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load