Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

4 Moși Crăciun au ajuns în Port Mall ©

5 dec. 2023,, 15:47   Business
2538 0

În acest weekend, Chișinăul a avut parte de un spectacol de mare anvergură! Într-o atmosferă de festival, cu personaje neobișnuite și covor roșu, PORT MALL a dat startul sărbătorilor de iarnă așa cum nu s-a mai văzut! Astfel, cel mai mare Mall din țară a devenit punctul de întâlnire a celor mai atipici Moși Crăciun: clasic, sport, modern și disco.

Cei 4 Moși au făcut un adevărat show pe străzile capitalei în drum spre locație! Aceștia au deviat de la scenariul clasic cu Alba ca Zăpada și au defilat alături de renumiții Barbie și Ken, fiind însoțiți de o paradă impresionantă de zeci de mașini cu flaguri și ATV-uri roșii.

Ajunși la PORT MALL, eroii au fost întâmpinați de mii de oameni entuziasmați și sute de aplauze!

Echipa PORT MALL a pus în scenă cel mai feeric scenariu de sărbători! Fiecare personaj a venit cu o istorie aparte și a reușit să trezească cele mai sincere emoții pe chipurile tuturor celor prezenți! Fanfară, soldăței de plumb, echipa de dansatori, mașini retro, joc de lumini, decor special, toate au creat o ambianță inedită! Și apoi ce fel de sărbătoare fără colinde? Studioul muzical InTact Art, a pregătit un spectacol de suflet pentru toate vârstele!

Să nu uităm și de daruri! PORT MALL a dat start campaniei „Cel mai mare Secret Santa vine în PORT MALL”, iar cei 4 Moși au fost primii participanți, care au lăsat la poșta SECRET SANTA cadouri generoase, precum: Iphone15, Playstation 5, uscător de păr Dyson și un dar secret. Dar surprizele nu se opresc aici! Începând cu 2 decembrie, PORT MALL ți-a pregătit o agendă plină de evenimente și activități speciale, extinse pe toată durata lunii, fără întrerupere.

Event Calendarul include spectacole variate, proiecții de cinema, prezentări de modă în stil Barbie, fanfară, momente artistice, trucuri de magie, experiențe gastronomice, tombole și concursuri pentru toată familia.

Doar în PORT MALL te așteaptă concerte gratuite cu invitați speciali, precum - Satoshi, Akord, Vali Boghean, Gabriel Nebunu, Maria Iliuț, Mihail Agafița și Cristina Scarlat, Plăieșii etc.

Pentru a afla când va avea loc evenimentul la care vrei să ajungi, alătură-te și comunității de pe Telegram.

În decembrie fiecare zi este sărbătoare! PORT MALL

1
0
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?