X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

La Bruxelles a răsunat muzica plaiului moldav

29 mar. 2023,, 22:30   Afiș
3146 0

Dorul i-a adunat laolaltă pe conaționalii noștri din Bruxelles, care au trăit sentimente de bucurie și fericire în seara zilei de 25 martie curent, în cadrul spectacolului aniversar ,,De la inimă la inima”, prilejuit celor 10 ani de la înființarea Asociației moldo-belgiene „Noroc”.

Publicul prezent la eveniment a avut parte de o seară plină de amintiri, cu dansuri și melodii populare ce le-a încălzit sufletele. Cei care au transmis mesaje profunde, prin intermediul artei, au fost membrii Asociației „Noroc”, ansamblului etnofolcloric „Plăieșii și Plăiţele” din cadrul Asociației „Plai”, președintă Nadejda Serbescu din orașul Krefeld, Germania, ansamblului „Doina Prutului”, talentații naiști Ștefan Negură și Raluca Patuleanu Negură, dar și muzicienii Iurie Nazambaev, Segiu și Natalia Boldurat.

Pe această cale, echipa Biroului relații cu diaspora transmite felicitări Asociației moldo-belgiene „Noroc” în special, doamnelor Nina Dimitrașco și Aurelia Uscov, care timp de 10 ani s-au implicat și au contribuit alături de comunitatea moldovenilor din Belgia, la promovarea valorilor naționale, demonstrînd mereu că tradițiile noastre reprezintă adevărate comori strămoșești.

Informații despre cultura și tradițiile moldovenești le găsiți pe moldovenii.md0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?