COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cei mai bătrîni gemeni siamezi din lume au murit

Cei mai bătrîni gemeni siamezi din lume au murit

Cei mai bătrîni gemeni siamezi, Ronnie și Donnie Galyon, au murit sîmbătă într-un spital din Ohio, la vîrsta de 68 de ani.

Cei doi s-au născut în data de 28 octombrie 1951 și au fost uniți în zona abdominală, relatează The Sun.

În anul 2014, Ronnie și Donnie au fost declarați cei mai în vîrstă gemeni siamezi, depășindu-i astfel pe Chang și Eng Bunker, primii gemeni siamezi cunoscuți la nivel mondial.


„Este lucrul la care am visat mereu eu și Donnie, și sper să primim inelul, deoarece am visat la asta de cînd eram copii”, a declarant Ronnie în anul în care au stabilit recordul.

Cei doi bărbați erau uniți în zona șoldului și împărțeau tractul digestiv inferior, rectul și penisul. Gemenii aveau fiecare propria inimă, stomac, mîini și picioare.

Gemenii au trăit împreună cu fratele lor Jim și cu soția acestuia, pînă săptămîna trecută cînd au fost duși în spital.

Ronnie și Donnie au apărut la numeroase carnavale și spectacole cînd erau copii, deoarece era singurul mod prin care părinții lor puteau strange suficienți bani să plătească îngrijirile medicale.

Gemenii au renunțat la cariera în showbiz în anul 1991 și au trăit singuri pînă în anul 2010, cînd au fost nevoiți să se mute cu familia lor din cauza problemelor de sănătate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load