COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Companiei Kroll i s-a cerut copia listei beneficiarilor finali ai "furtului miliardului"

Companiei Kroll i s-a cerut copia listei beneficiarilor finali ai "furtului miliardului"

Comisia parlamentară specială pentru investigarea fraudei bancare a solicitat de la compania Kroll o copie a listei beneficiarilor finali ai "furtului miliardului".

Acest lucru a fost declarat de vicepreședintele Parlamentului, șeful comisiei sus-menționate, Alexandru Slusari, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

Referindu-se la publicarea raportului Kroll-2, Alexandru Slusari a declarat că nu poate spune că este foarte mulțumit, pentru că nu a primită încă lista beneficiarilor finali, care, împreună cu raportul de bază, a fost transmisă reprezentanților Procuraturii Republicii Moldova.


"Acum, comisia depune toate eforturile, indiferent de dorința procuraturii, de a primi acest document – lista beneficiarilor finali. Am solicitat o copie a acestei liste. Am muncit foarte mult și cred că, pînă la urmă vom obține această listă. Sper foate mult că vom reuși. Ar fi bine ca procuratura să ne-o dea, dar dacă nu ne-o dă, noi oricum vom face rost de ea", a spus șeful comisiei parlamentare speciale pentru investigarea fraudei bancare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load