COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Brînzan, chemat la Parlament să dea explicații privind programul „Drumuri bune”

Brînzan, chemat la Parlament să dea explicații privind programul „Drumuri bune”

Nemulțumiți de faptul că există anumite impedimente în implementarea programului "Drumuri Bune 2", deputații PDM au cerut astăzi audierea ministrului Economiei, Vadim Brînzan, notează Noi.md.

Deputata Ludmila Guzun a declarat că la Ungheni, proiectul de reabilitare a drumurilor a fost stopat din motive necunoscute.

„Îl invităm pe ministrul Economiei să prezinte stadiul actual de implementare a programului "Drumuri Bune 2". Acest program a fost stopat în Ungheni, deși antreprenorul a fost desemnat, contractul semnat și la un moment dat au fost stopate lucrările. Cetățenii, primarii trebuie să cunoască care este poziția actualului guvern în implementare acestui program”, a spus Ludmila Guzun.


Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Igor Munteanu, a precizat că problema ar trebui să fie abordată mai întîi în comisie.

Toate aceste probleme trebuie să fi discutate în comisie. Invitarea unui ministru care este foarte ocupat, acum ad-hoc nu este adecvat, a spus Munteanu.

„Cu așa atitudine vom rata termenii optimi de reparație și întreținere a drumurilor”, a spus în replică deputata democrată.

Inițiativa organizării unor audieri parlamentare nu a fost susținută de majoritatea parlamentară. Spicherul Zinaida Greceanîi a dispus ca problema să fie examinată de comisia parlamentară de profil.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load