COVID-19 în MOLDOVA

Locuitorii din Sîngera și Dobrogea rămîn fără apă la robinet

Locuitorii din Sîngera și Dobrogea rămîn fără apă la robinet

Consumatorii de pe mai multe străzi din localitățile Sîngera și Dobrogea vor rămîne fără apă la robinet miercuri, 19 august, începînd cu ora 21.00 și pînă a doua zi la ora 07.00. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate de către SA „Apă-Canal Chișinău”, transmite IPN.

Tot joi, dar și vineri, de la ora 09.00 pînă la ora 21.00, furnizorul va efectua lucrări de reabilitare a reţelelor de apeduct, finanţate Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare și Banca Europeană de Investiţii. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Izbaș, Tîrgoviște, Vadul lui Vodă, 105-125, 166-178, Arionești, Haiducul Bujor, Alcedar, Colonița și stradela Colonița.

Joi, între orele 09.10 și 14.00, furnizarea apei va fi oprită în satele Toghatin și Colonița. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load