COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Intrarea în curtea unei clădiri din sectorul Botanica, blocată de un copac

Intrarea în curtea unei clădiri din sectorul Botanica, blocată de un copac

Un copac a fost doborît la pămînt din cauza vîntului. Deşi în preajmă erau maşini parcate, niciuna nu a fost atinsă, în schimb acesta a blocat intrarea în curtea unui bloc din sectorul Botanica al Capitalei.

Locatarii spun că s-au speriat, dar se bucură că arborele nu a căzut peste vreun trecător,

Locatari spun că i-au anunţat pe reprezentanţii Întreprinderii Municipale "Spaţii Verzi" că arborele putea să se prăbuşească, însă nimeni nu a luat nicio măsură.

"De cîţiva ani ai fost depuse cereri de la locatari şi nu s-a luat nicio măsură. Asta este o problemă a celor de la "Spaţii Verzi", fiindcă ei ar trebui să vadă copacii bătrîni, ar fi foarte bine ca să fie defrişaţi."


Muncitorii de la "Spaţii Verzi" au intervenit rapid pentru a înlătura arborele rupt.

"Lemnul e la prima stadie de putrefacţie, el nu mai rezistă la vînturi puternice, e clar. Dacă nu era vînt, el avea să mai stea, dar, de la vînt puternic, a căzut", a spus Anatol Cotovici, angajat "Spaţii Verzi".

În ultimele 24 de ore, angajaţii de la "Spaţii Verzi" au intervenit la patru adrese pentru a înlătura crengile şi arborii căzuţi la pămînt, din cauza vîntului. Din fericire, în niciun caz nu au fost provocate pagube considerabile.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load