COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Celebrăm Aniversarea 90 de ani a Distileriei Bardar ©

Celebrăm Aniversarea 90 de ani a Distileriei Bardar

Distileria cu renume din Moldova - Bardar, împlinește anul acesta 90 de ani de la fondare.

Despre Distileria Bardar

Bardar reprezintă un simbol al tradiției care își are începuturile în anul 1929, atunci când un întreprinzător german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astăzi Distileria Bardar, construind o mică distilerie.

Dintr-o mică distilerie cu un potențial mare, a fost pusă în funcțiune o întreprindere în care căldura soarelui, vița-de-vie bogată și îngrijită, lemnul de stejar secular, dar și măiestria angajaților, au creat o armonie absolută pentru producerea divinurilor de calitate. În prezent, Distileria Bardar se află în TOP 3 producători de divinuri din Republica Moldova.

Despre Divinul Bardar

Ingredientele divinului nu s-au schimbat de la fondare. Buchetul vine de la strugurii, care sunt dați de natură, culeși și selectați cu dedicație. Esența vine de la stejar, care crește în Codrii seculari ai Moldovei. Complexitatea vine de la răbdare, care este una din virtuțile omenești ce presupune timp.

"Doar struguri, stejar și răbdare". Acestea sunt ingredientele necesare pentru fabricarea Divinului Bardar, un distilat de vin exclusivist și autentic!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load