X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Cum arată și cît a costat imobilul în care va locui Messi la Miami

9 iun. 2023,, 03:00   Sport
3437 0

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi, care se va alătura echipei americane Inter Miami deținută de David Beckham după ce contractul cu PSG a expirat, are deja cazarea asigurată în însoritul oraș din Florida.

În urmă cu 2 ani, el a cumpărat un apartament fabulos, pentru care a plătit 7,3 milioane de dolari. Acesta este cel de-al doilea apartament deținut de starul argentinian în Miami: în 2018, a cumpărat cu 5 milioane de dolari un apartament în Porsche Design Tower, situat la câteva străzi distanță de cea de-a doua locuință. Apartamentul cumpărat în 2021 are caracteristici de top.

Messi și familia lui vor avea un spațiu de locuit de aproape 600 metri pătrați și o terasă de peste 200 metri pătrați. Apartamentul are o vedere panoramică, de 360 de grade. Este dotat cu patru dormitoare și 5 băi, cramă, dar și alte dotări speciale. Locatarii blocului au acces privat la 6 piscine, un centru SPA, sală de fitness, studio de yoga, locuri de joacă pentru copii și plajă. Apartamentul situat în Sunny Isles fusese scos la vânzare complet mobilat și utilat cu 8 milioane de dolari, însă Lionel Messi a obținut o reducere.
Lionel Messi a declarat pentru presa spaniolă că a decis să semneze un contract cu gruparea Inter Miami, după despărţirea de Paris Saint-Germain

0
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?