X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Djokovici și Messi, nominalizați pentru titlul "Sportivul Anului"

27 feb. 09:15   Sport
1545 0

Jucătorul de tenis, Novak Djokovici, fotbalistul Lionel Messi şi campionul mondial de Formula 1, Max Verstappen, au fost nominalizaţi pentru premiile Laureus Sport Awards 2024.

Sîrbul Djokovic, deţinătorul recordului de titluri de Grand Slam (24), Messi, campion mondial cu Argentina în 2022, şi Verstappen, campion mondial de Formula 1 pentru a treia oară consecutiv, vor concura la categoria "Sportivul anului" în cadrul ceremoniei care va avea loc la Madrid, pe 22 aprilie.

Campionul mondial la săritura cu prăjina Armand Duplantis, campionul mondial la 100 de metri Noah Lyles şi atacantul norvegian al echipei Manchester City, Erling Haaland, sînt ceilalţi nominalizaţi, aleşi de un juriu format din 1.300 de jurnalişti sportivi, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Jude Bellingham, atacantul englez al lui Real Madrid, a fost numit printre revelaţiile anului, alături de jucătoarea Barcelonei, Salma Paralluelo.

Atacantul Borussia Dortmund, Sébastien Haller, care a cîştigat Cupa Africii pe Naţiuni cu Coasta de Fildeş este favorit la categoria Revenirea anului.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?