Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

PLDM despre plecarea lui Juravschi: O acțiune rușinoasă

21 iul. 2015,, 17:01   Politică
5166 7

PLDM despre plecarea lui Juravschi: O acțiune rușinoasă
Foto: trm.md

Reprezentanții PLDM califică decizia lui Nicolae Juravschi de a părăsi partidul drept un gest de trădare și corupție politică. Într-o notă informativă remisă presei, conducerea formațiunii susține că scopul acestei acțiuni este de a bloca procesul de negocieri în vederea formării unei coaliții de guvernare, informează NOI.md.

“Înţelegem că momentul acestei acţiuni ruşinoase nu este unul întîmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acţiuni nu înţeleg că, prin traseism şi corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident şi beneficiarul adevărat al acestei acţiuni”, se arată în declarația PLDM.

Reprezentanții formațiunii îl îndeamnă pe Nicolae Juravschi să îşi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. “Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale”, se mai arată în declarație.

Precizăm că în urma retragerii din fracțiunea parlamentară a PLDM a lui Iurie Leancă, Eugen Carpov și Nicolae Juravschi, formațiunea a rămas cu 20 de deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?