X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Liberal-democrații, supărați că nu au fost invitați la Președinție

8 feb. 11:16   Politică
2091 0

Membrii PLDM și-au exprimat indignarea în legătură cu faptul că nu se regăsesc în lista partidelor invitate la discuțiile privind referendumul de integrare europeană, inițiate de Președinție, notează Noi.md.

Vicepreședintele PLDM, Sergiu Burlacu, a adus critici șefei statului, pentru faptul că nu a invitat formațiunea la aceste consultări.

"Sînt vicepreședinte PLDM și țin să menționez rolul formațiunii pe care o reprezint în mișcarea Moldovei pe calea integrării în UE, semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, semnarea Acordului de Liber Schimb și Liberalizarea Regimului de Vize cu UE.

Maia Sandu, apăsată de complexele și frustrările ei, nu a invitat PLDM la "consultările" referitoare la referendumul ei. Mai rău e că Maia Sandu toate deciziile de țară le ia sub apăsarea complexelor și frustrărilor personale", a scris Sergiu Burlacu pe rețelele de socializare.

Vicepreședintele PLDM a mai precizat Maia Sandu nu a procedat așa cum ar trebui o facă "un președinte al tuturor, și nu doar al formațiunii sale politice".


Anterior, Ion Chicu și Igor Dodon, au criticat apelul Maiei Sandu privind consultările pe marginea referendumului de integrarea europeană. Liderul socialiștilor și cel al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei au anunțat că nu vor merge la aceste discuții.

2
8
2
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?