X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ostalep: Prima persoană non grata în Republica Moldova ar trebui să devină Băsescu (VIDEO)

15 mai. 2014,, 11:33   Societate
5148 18
Foto: noi.md
Liberal-reformatorii consideră că viceprim-ministrul Federaţiei Ruse Dmitri Rogozin ar trebui declarat persona non grata în Republica Moldova. Invitatul emisiunii televizate "Mnenie" (Opinia) de la alfanews.md, Valeriu Ostalep, consideră însă că lista persoanelor nedorite ar trebui să înceapă cu președintele țării vecine România, Traian Băsescu, informează NOI.md.

"Dacă președintele acestei țări spune că noi nu avem dreptul la existenţă, poate începem cu el? Reprezentanții partidelor de dreapta nu pot vedea nicidecum ceea ce este evident, dar anume aceasta este o amenințare la adresa securității noastre naționale", a menţionat diplomatul.

Potrivit ex-ministrului Afacerilor Externe, numai oamenii "neadecvaţi" pot să nu reacţioneze la asemenea declarații. Propunerea liberal-reformatorilor, cu toate acestea, nu l-a surprins deloc.

"Electoratul lui Guțu și al altora asemenea ei este constituit din oameni care se tem de Rusia. N-o să mă mire dacă ei vor propune ca şi Putin să fie declarat persona non grata", a declarat Valeriu Ostalep.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?