Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Voronin comentează zvonurile privind sciziunile din PCRM

11 mar. 2014,, 11:30   Politică
3936 2
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, neagă cu vehemență informația vehiculată în presă privind existența unor sciziuni în interiorul PCRM. Voronin afirmă că zvonul potrivit căruia acesta ar urma să fie înlăturat de la conducerea partidului de către consilierul său Mark Tkaciuk este o invenție. Declarația a fost făcută de Voronin în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

„Această informație nu poate fi calificată nici ca o glumă, despre ce vorbim? Tkaciuk are un mare potențial, el este consecvent în ceea ce face, partea tînără a partidului colaborează strîns cu Tkaciuk”, a explicat Voronin.

Liderul PCRM recunoaște că una dintre scăpările partidului pe care îl conduce ține de politica aplicată în raport cu PLDM. În acest sens, Voronin afirmă că membrii PCRM-ului nu sînt suficient de duri cu liderul liberal-democraților, Vlad Filat, și cu echipa acestuia.

„Noi avem anumite lacune, anumite scăpări. De exemplu, e posibil că nu îl criticăm, suficient serios și pronunțat, pe Filat și partidul lui. Noi avem această problemă. Noi am pus în discuție problema la întrunirile noastre de partid. Admit că avem această scăpare. Dar, per ansamblu, partidul este unitar, indivizibil. Avem o echipă prietenoasă”, a menționat Voronin.

Precizăm că anterior, jurnalistul Valeriu Reniță a declarat că Vladimir Voronin riscă să fie înlăturat în scurt timp de la conducerea partidului și înlocuit de către Mark Tkaciuk.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?