X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Vocea poporului: „Ce ați dori profesorilor voștri?”

5 oct. 2022,, 18:04   Vocea poporului
2866 0

Astăzi în Moldova este o sărbătoare profesională deosebită – Ziua Profesorului, așa că cele mai frumoase buchete de flori și cele mai bune urări se adresează îndrăgiților noștri profesori. Încă de dimineață, școlari și studenți se grăbesc către instituțiile de învățămînt cu sincere felicitări și cuvinte de recunoștință către dascălii lor pentru răbdarea și munca depusă.

Portalul Noi.md a oprit cîțiva trecători. I-am întrebat pe tineri pentru ce sînt recunoscători profesorilor lor, ce ar dori să le ureze și dacă educația este importantă pentru ei. Iată răspunsurile pe care le-am primit:

- Ce să le doresc învățătorilor mei... Multă sănătate, bucurie, mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, au făcut multe. Tare mult stimez profesorii mei de la colegiu, sînt anul IV. Se simte care dintre ei sînt mai aproape de elevi. Stimez foarte mult profesoara mea de tehnologie.

- Ca elevii să-i asculte mereu! Fericire!


- Pot să le spun doar că sînt foarte recunoscătoare pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat și pe care ei s-au străduit să ni le ofere și atît – un mare mulțumesc.

- Sînt mulțumită pentru faptul că într-o mare măsură au oferit un fel de educație, la școală, pentru că m-au învățat chestii elementare – a scrie, a citit, pentru că mi-au oferit căldură, înțelegere, că mi-au arătat țelul meu în viață. Le doresc succese în carieră și multă sănătate.

- În primul rînd dăruim această floare dirigintei noastre pentru că ne susține, ne încurajează și este cea mai bună dirigintă!

- Le doresc să lucreze în viitor. Ei fac o treabă foarte bună și este o muncă grea. Sînt mulți copii în școli, grădinițe, universități.

- Le urez răbdare și să meargă pe pasul care îl urmează, pentru că fac o treabă foarte bună. Le mulțumim pentru tot, căci învățăm de la ei. Succes!

- Răbdare!

- Fericire, sănătate, viață lungă, mulți ani de muncă, pentru că avem nevoie de ei, și îi respectăm, le mulțumim pentru toată munca pe care o fac pentru noi în fiecare zi.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?