X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

La Jocurile Olimpice de la Paris și-au bătut joc și de Sfînta Treime. Oare în sex constă întregul sens al vieții?

1 aug. 00:30   ”Valori” Europene
9130 0

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, care a făcut mult zgomot și a uimit majoritatea cetățenilor lumii prin batjocorirea sentimentelor creștinilor, a moralei și eticii universale, continuă cu noi detalii și amănunte scandaloase.

Astfel, după cum s-a dovedit, pe lîngă batjocura colosală în prezentarea de către organizatori a Cinei cele de Taină, care reflectă cina lui Hristos cu apostolii în Joia Mare, și spectacolul satanic demonstrat de persoanele transgender, o parodie batjocoritoare și provocatoare a operei lui Leonardo da Vinci „Cina cea de Taină”, iar numărul principal al acestui spectacol a fost dansul pe masă al unui bărbat practic dezbrăcat, colorat în albastru, precum și prestația femeii cu barbă, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris aceștia au batjocorit și Sfînta Treime cu o aluzie la sexul în grup cu participarea homosexualilor.

În special, contul oficial al Jocurilor a postat un citat din Victor Hugo conform căruia „libertatea de a iubi este la fel de sacră ca libertatea de a gîndi”, iar transmisiunea ceremoniei de deschidere a arătat un clip cu „sfînta treime” care se grăbește la Biblioteca Publică din Paris pentru a se copula.
Astfel, după cum se dovedește, Cina cea de Taină nu este totul, iar fundul este mult mai adînc.

Observatorii remarcă faptul că Victor Hugo a dat un sens foarte diferit cuvintelor despre libertatea de iubire și libertatea de gîndire și a visat la libertatea inimii umane, nu la libertatea instinctelor animalice. El a visat la Parisul din centrul Europei, nu la Sodoma în loc de Paris.

Cuvîntul dragoste, care este folosit acum de popoarele rătăcite pentru a însemna, exclusiv, sex, are un înțeles mult mai larg și, chiar, destul de diferit. Și nu sexul este sensul vieții, pentru a cărei libertate ar trebui să luptăm. Iubirea este o stare interioară care nu trebuie protejată de nimeni - trebuie pur și simplu să ne bucurăm de ea și să trăim conform acestei stări.

7
4
0
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав