X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Suzuki Vitara: O legendă a fiabilității și stilului ©

5 apr. 08:01   Ştiri Auto
4008 0

Suzuki Vitara este un crossover iconic a cărui fiabilitate dovedită a cucerit inimile a milioane de șoferi din întreaga lume. Combinația dintre performanțele remarcabile, designul elegant și tehnologia avansată face din Vitara alegerea ideală pentru cei care apreciază confortul și siguranța pe șosea.

Fiabilitate și performanță: Suzuki Vitara este renumit pentru fiabilitatea și durabilitatea sa. Echipat cu tehnologie avansată și componente de înaltă calitate, acest crossover oferă performanțe constante în toate condițiile, de la străzile orașului la off-road.

Design elegant: Designul lui Suzuki Vitara este caracterizat de eleganță și expresivitate modernă. De la combinații de culori luminoase la linii dinamice și accente elegante, fiecare detaliu al acestui crossover este conceput pentru a atrage atenția și a accentua stilul DVS individual.

Varietate de versiuni: La autocentru Suzuki, veți găsi toate versiunile crossoverului Vitara începând de la 15.500 de euro! Avem varianta Vitara perfectă pentru a se potrivi bugetului și așteptărilor DVS.

- Cu un motor 1.6 cutia manuală la 15.500 euro?

- Cu un motor 1.6 cutia automată la 17.600 euro?

- Echipare maximală, automat, 4x4 la 19.800 euro?

Alege-ți Vitara acum! Nu ratați șansa de a deține legendarul crossover Suzuki Vitara. Vizitați astăzi autocentru Suzuki și alegeți versiunea perfectă a modelului Vitara, începând de la doar 15.500 de euro! Combinați fiabilitatea, stilul și performanța cu Suzuki Vitara și bucurați-vă de fiecare călătorie!

Autocentru Suzuki al companiei DAAC-Hermes de pe str. Petricani, 17

Tel: 022 205 890

Site - https://suzuki-auto.md/modele-suzuki-auto-moldova/vitara/

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?