Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Škoda Octavia Classic și Octavia Classic Pro: cele mai noi adiții la ofertele speciale de primăvară! ©

19 mar. 08:00   Ştiri Auto
3631 0

DAAC Hermes, importatorul și dealerul mărcii Škoda în Moldova, este încântată să anunțe lansarea unei oferte speciale pentru modelul său emblematic, Octavia, sub forma versiunilor speciale Octavia Classic și Octavia Classic PRO.

Aceste versiuni vor fi disponibile pentru vânzare începând cu data de 10 Martie și promit să ofere o combinație perfectă între confort, performanță și tehnologie de vârf.

Cele două versiuni speciale, Octavia Classic și Octavia Classic PRO, vor fi disponibile în echiparea standard Octavia Ambition în combinație cu echipamente suplimentare, oferind opțiuni moderne care vor îmbunătăți experiența de conducere a fiecărui proprietar. De la caracteristici de confort și siguranță până la tehnologie avansată și conectivitate, aceste versiuni sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clienților.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei oferte este reducerea specială de -1.500€ aplicată la fiecare automobile Octavia Ambition. Această reducere face ca aceste versiuni speciale să fie nu numai alegerea ideală din punct de vedere al performanței și confortului, ci și o opțiune financiară avantajoasă pentru clienți.

Versiuni disponibile în oferta specială:

  1. Škoda Octavia Classic 1.6 MPI 81 kW AT – Preț special de 21.220€
  2. Škoda Octavia Classic Pro 1.4 TSI 110 kW AT – Preț special 24.000€

Pentru a permite clienților să experimenteze în mod direct beneficiile și caracteristicile acestor modele, Škoda Moldova invită toți doritorii să participe la test drive-uri și să vadă automobilele în showroomurile noastre din or. Chisinau și or. Balti. Aici, clienții pot interacționa cu mașinile, pot obține informații detaliate despre caracteristici și pot beneficia de consultanță personalizată din partea echipei noastre de vânzări.

Pentru cei interesați să afle mai multe detalii sau să se programeze un test drive, Škoda Moldova îi invită pe toți să viziteze site-ul nostru oficial sau să ne contacteze direct. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să răspundă la întrebările și solicitările clienților și să ofere asistență deplină în procesul de achiziție.

Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva un test drive, vă rugăm să ne contactați la:

Daac Hermes importator și dealer ale mărcii Škoda în Moldova:

or. Chisinau,

  • str. Calea Orheiului 111/6, Telefon: 022406220.
  • str. Calea Ieșilor 14, Telefon: 022406220.

or. Balti,

Email: info@Škoda.md

Website: https://www.skoda.md/news/news-detail/octavia_classic#anchor-M033-dbb29a9a

*Oferta este limitată cantitativ, supusă unor termini și condiții. Pentru detalii adresațivă in showroomurile noastre. Oferta Octavia Classic și Classic PRO nu se cumulează cu alte oferte care sunt in derulare. Imaginile sunt cu titlul de prezentare.

0
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?