X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Renault Arkana E-Tech Hybrid: Redefinind Experiența Conducerii Ecologice ©

9 feb. 08:00   Ştiri Auto
1266 0

Într-o lume în care ecologia devine o prioritate din ce în ce mai mare, Renault Arkana E-Tech Hybrid se distinge ca o alegere remarcabilă pentru cei ce caută o experiență de conducere eficientă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Cu tehnologia sa avansată E-Tech Hybrid, consumul mic de combustibil și garda la sol impresionantă, Arkana E-Tech Hybrid promite o experiență de conducere fără compromisuri.

Tehnologia E-Tech Hybrid: Eficiență și Performanță într-un Singur Pachet

Renault Arkana E-Tech Hybrid este echipat cu tehnologia E-Tech Hybrid, care combină puterea unui motor clasic cu cea a motoarelor electrice pentru a oferi o eficiență energetică remarcabilă. Acest sistem inteligent optimizează utilizarea energiei, oferind un consum de combustibil redus fără a compromite performanța și plăcerea de conducere.

Consum Redus de Combustibil: Eficiență în Mișcare

Cu un consum mediu de doar 4,3 litri/100km, Renault Arkana E-Tech Hybrid se distinge ca un lider în domeniul eficienței energetice în segmentul său. Acest consum redus de combustibil nu numai că reduce costurile de operare, ci și contribuie la reducerea emisiilor de carbon, transformând fiecare călătorie într-un pas mic dar semnificativ către un viitor mai verde.

Preț Special: Accesibilitate și Calitate Într-un Singur Pachet

Renault Moldova propune o ofertă specială pentru Renault Arkana E-Tech Hybrid, cu un preț avantajos de 24 500€. Această ofertă atrăgătoare combină accesibilitatea cu calitatea și tehnologia avansată, făcând din Arkana E-Tech Hybrid o opțiune atractivă pentru cei ce caută o mașină fiabilă și eficientă.

Garda la Sol de 200mm: Confort și Versatilitate

Renault Arkana E-Tech Hybrid oferă o gardă la sol impresionantă de 200mm, conferindu-i capacitatea de a aborda diverse tipuri de teren cu ușurință. Indiferent dacă ești în oraș sau pe drumurile de țară, această gardă la sol ridicată asigură o experiență de conducere confortabilă și fără griji.

Sistemul Multimedia Easy Link: Conectivitate și Distracție în Mișcare

Arkana E-Tech Hybrid este echipat cu sistemul multimedia Easy Link, care oferă o experiență de conectivitate de ultimă generație. Cu ecran tactil generos și funcționalități inteligente, Easy Link îți permite să rămâi conectat și distrat în timpul călătoriilor lungi.

Renault Arkana E-Tech Hybrid îmbină perfecțiunea tehnologică cu performanța ecologică, oferind o experiență de conducere inovatoare și plină de satisfacții. Cu tehnologia sa avansată, consumul redus de combustibil, prețul special atrăgător, garda la sol generoasă și sistemul multimedia Easy Link, Arkana E-Tech Hybrid se impune ca o alegere ideală pentru cei ce caută eficiență, confort și fiabilitate într-un singur pachet.

Mai multe detalii aflați pe situl - https://renault.md/oferte_speciale/offer_arkana.html

Sau vizitați showroom-ul Renault de pe str. Petricani, 17

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?