X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Prezentare statică: Noul Range Rover Evoque 2024! Ce oferă în Moldova ©

22 feb. 18:22   Ştiri Auto
2947 0

În vara lui 2023, Land Rover anunțase un facelift pentru modelul Range Rover Evoque de a doua generație. În acest reportaj static vorbim despre model, unul din gama anului 2024, disponibil de cumpărat de la Chișinău cu toate noutățile pe care le are.

Din punct de vedere estetic, Evoque a primit o față ușor reîmprospătată, cu o grilă frontală redesenată și faruri mai subțiri echipate cu LED-uri Pixel, plus lumini spate revizuite pentru a alinia designul cu restul gamei Range Rover.

În interior, schimbările sunt mai semnificative, în centrul atenției fiind noul ecran tactil infotainment curbat de 11.4 inchi cu sistemul de operare Pivi Pro. Această actualizare elimină necesitatea unui al doilea ecran și integrează controlul climatizării în interfața infotainment, creând un aspect mai minimalist și adăugând un spațiu de depozitare și un încărcător wireless​​. Există și noi feluri de tapițerie la alegere.

Tehnologic vorbind, Evoque 2024 primește Amazon Alexa și compatibilitate standard cu Apple CarPlay și Android Auto wireless, îmbunătățind conectivitatea și controlul vocal asupra funcțiilor mașinii. Un app remote permite, de asemenea, blocarea și deblocarea la distanță, precondiționarea interiorului și programarea încărcărilor pentru varianta PHEV P300e​​.

În ceea ce privește performanța și eficiența, Evoque 2024 oferă tracțiune integrală standard, o transmisie automată cu nouă trepte și o ofertă de motorizări electrificate, inclusiv un diesel. Varianta plug-in hybrid P300e a primit o baterie cu o chimie diferită, rezultând o creștere ușoară a autonomiei electrice.

În țara noastră, Range Rover Evoque rămâne cel mai accesibil model din portofoliul mărcii britanice. Prețul de pornire este de 42.000 de euro fără taxa de lux.

Autor: Constantin Mihalachi

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?