X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1457

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil! ©

14 iun. 08:00   Ştiri Auto
3047 0

Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes este bucuros să anunțe deschiderea comenzilor ai noului model 100% electric Renault 5!

Un design unic și emoționant

Culori de inspirație pop, faruri cu aspect îndrăzneț, stopuri verticale, aripi sculptate,
plafon colorat, grilă de aerisire pe capotă și multe altele: Renault 5 E-Tech electric face multe aluzii din punct de vedere stil la predecesorul său.

Jante de 18'' pentru toate versiunile


Prezente pe toate versiunile, jantele de 18" sunt o caracteristică cheie în a face Renault 5 E-Tech electric o mașină cu proporții ideale. Anvelopele 195/55 R18 vin cuornamente pentru roți pentru echiparea Evolution și jante din aliaj pe nivelurile de echipare Techno și Iconic Cinq.

- Ornamentul "Disco" este inspirat de jantele lui R5 Turbo.

- Jantele negre în formă de romb de pe "Techno" au același design ca showcar-ul
din 2021. Este singura versiune care își schimbă rombul central cu un "5" roșu.

- În cele din urmă, jantele negre în formă de romb "Chrono" de pe nivelul deechipare de top Iconic Cinq seamănă cu un cadran de ceas cu o mână pentrufiecare oră, dar care arată doar numărul 5, ca aluzie la numele modelului, atuncicând logo-ul central este vertical.

O platformă electrică de nouă generație, unică în Europa

Renault 5 E-Tech electric este primul vehicul proiectat în întregime pe baza AmpR Small, noua platformă Ampere dedicată vehiculelor electrice din segmentul B.

Acestlucru îl face să fie un vehicul unic, cu avantaje competitive reale, precum podea plată, ampatament lung (2,54 m), spațiu interior optimizat și capacitate portbagaj de 326 litri, centru de greutate coborât și greutate redusă (mai puțin de 1.500 kg).

Plăcere excepțională de a conduce ce încurajează preferințapentru mașinile electrice

Renault 5 E-Tech electric este o mașină versatilă atât în oraș, cât și la drum lung,datorită încărcătorului AC de 11 kW, celui DC de 80 sau de 100 kW și bateriei de 52 kWh, ce conferăo autonomie de până la 410 km WLTP. O raritate în segmentul mașinilor electrice de oraș,vehiculul poate tracta chiar și o remorcă, având o capacitate de remorcare de 500 kg.

Mai presus de toate, este deosebit de agil, cu suspensia față optimizată și raza mică debracaj. Suspensia spate multi-link, împrumutată de la segmentul de top, oferă o ținutăde drum și performanță noi în acest segment. Toate acestea determină o plăcere excepțională de a conduce, fără compromisuri în ceea ce privește confortul.

O experiență îmbunătățită prin tehnologii ce au la bază valoareadăugată umană

Renault 5 E-Tech electric este o mașină high-tech plină de inovații de ultimă oră,utilizate inteligent pentru a oferi o experiență unică la bord, cu beneficii practice pentruconfortul și siguranța atât a șoferului, cât și a pasagerilor. Această abordarefuncțională asupra procesului de inovare este parte a ADN-ului ‘voitures à vivre’ al Renault, un brand care a căutat mereu să pună la dispoziția tuturor cea mai bună
tehnologie.

O gamă versatilă

Renault 5 E-tech electric va fi disponibil în două versiuni de echipare la momentul lansării, fiecare cu o baterie de 52 kWh: Techno și Iconic Cinq, primul cu echiparea "Collection".


Nivelul de echipare Techno va fi livrat standard cu jante din aliaj, ecran de 10", setăriMULTI-SENSE, cameră video pentru marșarier, sistem multimedia OpenR Link cu Googleîncorporat, încărcare wireless a smartphone-ului, indicator luminos care arată nivelulde încărcare pe capotă și Active Driver Assist.


Nivelul de echipare Iconic Cinq va avea vopsea în două culori, scaune și volan încălzite(trei niveluri), parcare hands-free, senzori de obstacole față, spate și lateral și o serie decaracteristici specifice de design.

Informații suplimentare, precum și efectuarea comenzii le puteți face deja ACUM!

Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes, str.Petricani 17, +373 22 205 888.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав