Mai mult streaming în mașina ta Volvo cu Prime Video și YouTube ©

26 sep. 09:00   Ştiri Auto
1098 0

Fie că îți reîncarci mașina, aștepți persoana iubită sau te bucuri de un moment de liniște departe de agitație, modelul tău Volvo este mai bine echipat pentru a te ajuta să te relaxezi, prin introducerea Prime Video în Google Play, care poate fi descărcat pe toate piețele unde sunt disponibile toate aplicațiile și serviciile Google.

Volvo Cars se numără printre primii producători de automobile care oferă Prime Video în mașinile sale.

De asemenea, YouTube va ajunge în curând pe modelele Volvo cu Google încorporat.

Serviciul va fi disponibil ca aplicație preinstalată începând cu data de 18 septembrie, urmând să fie implementat treptat prin intermediul unei actualizări over-the-air (OTA), în funcție de piață.

”Adăugarea accesului la servicii precum Prime Video și YouTube în mașinile noastre consolidează lista în continuă creștere de software și aplicații care fac viața șoferilor noștri mai bună”, spune Erik Severinson, responsabilul nostru global al programelor pentru mașini noi. ”Ne respectăm promisiunea de a construi mașini care să crească de-a lungul timpului cu clienții noștri.”

Având în vedere că siguranța este în centrul activității noastre, accesul la video streaming va fi disponibil doar atunci când mașina nu se află în mișcare.

Detalii

  • Prime Video va putea fi descărcat din Google Play. YouTube va fi preinstalat ca parte a unei actualizări OTA.
  • Ambele aplicații vor fi disponibile în mașinile Volvo cu Google încorporat la nivel global, cu excepția Chinei, Coreei de Sud și Vietnamului.
  • Disponibilitatea funcțiilor și serviciilor menționate mai sus poate diferi de la o piață la alta.
  • Pe anumite piețe, este posibil ca Volvo Cars să nu furnizeze datele necesare pentru transmiterea acestor servicii (și a altor servicii digitale) împreună cu autovehiculul dumneavoastră, iar pe piețele în care sunt furnizate, acestea sunt supuse anumitor termene, condiții și limitări.
  • Google, Google Play și YouTube sunt mărci comerciale ale Google LLC.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?