X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

GEELY lansează pe piața moldovenească crossoverul de familie hipermodern de nouă generație ©

23 feb. 08:01   Ştiri Auto
3820 0

ATLAS - acesta este numele sub care noul model GEELY va fi vândut pe piața din Moldova. Pe piețele din Orientul Mijlociu și Asia de Sud acest model este cunoscut și sub denumirea STARRAY.

Diferența nu constă doar în denumire, ci și în adaptarea modelului pentru diferite piețe. De exemplu, ATLAS pentru RM este adaptat pentru condiții climatice severe, suprafață rutieră dificilă și particularități ale funcționalității multimedia.

Noul ATLAS este poziționat cu o treaptă peste modelului Atlas Pro, care se vinde în prezent și care va fi comercializat în paralel. Vă reamintim că, potrivit rezultatelor anului 2023, Atlas Pro este cel mai bine vândut automobil chinezesc pe piața moldovenească. Modelul s-a dovedit a fi o mașină foarte confortabilă și fiabilă!

Mai mare, mai puternic, mai avansat din punct de vedere tehnologic...

Noul ATLAS este construit pe cea mai recentă platformă CMA, dezvoltată împreună cu VOLVO. Modelul emblematic Monjaro este construit pe aceeași platformă. Noul ATLAS este semnificativ mai mare decît actualul Atlas Pro. De asemenea, va fi echipat cu un motor mai puternic și cu cel mai recent sistem de operare.

Noul GEELY ATLAS combină armonios designul conceptual, tehnologiile avansate și soluțiile practice.

Distribuitorul oficial al mărcii - compania DAAC Hermes - informează că detaliile despre versiuni și prețuri vor fi anunțate la începutul lunii martie, în același timp vor începe și precomenzile pentru noul model. Iar lansarea vânzărilor și livrarea automobilelor către primii proprietari este programată pentru luna aprilie 2024!

Mai multe detalii pe site - https://geely.md/md/modele/new-atlas/

0
1
1
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?