Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

GEELY Coolray: Stil avansat și distracție de neegalat în lumea mașinilor! ©

16 feb. 08:00   Ştiri Auto
3496 0

GEELY prezintă un model nou - Coolray, care nu va lăsa indiferent niciun pasionat de mașini. Această mașină reprezintă stil, inovație și o energie incredibilă care face ca fiecare călătorie să fie de neuitat.

Exterior modern și atrăgător pentru ochi

Coolray se evidențiază de alte mașini prin designul său modern și atrăgător. Liniile sale elegante și formele dinamice creează o imagine izbitoare care atrage atenția pe șosea și în afara ei.

Detalii concepute pentru atenție și plăcere la volan

Fiecare detaliu al lui Coolray este conceput pentru a atrage atenția și a oferi plăcere de a conduce. De la grila caracteristică până la pasajele dinamice ale roților și farurile inovatoare, fiecare element al acestei mașini este conceput pentru a o face să iasă în evidență pe șosea și să își încânte proprietarul.

Caracteristici și inovații uimitoare

Coolray nu are doar un aspect spectaculos, ci și capacități uimitoare. Cu un motor nou și puternic, cu tehnologii avansate de siguranță și confort, această mașină oferă o experiență de condus incredibilă, lăsându-vă cu priviri răpitoare pe șosea.

Coolray: cea mai bună alegere a dumneavoastră

GEELY Coolray este mai mult decât o simplă mașină. Este cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unei mașini care iese în evidență pe șosea, este o plăcere de condus și oferă tehnologie și inovație de ultimă oră. Simțiți-vă special la volanul lui Coolray și transformați-vă stilul de viață cu GEELY.

Cu GEELY Coolray, nu doar pornești la drum, ci îți creezi propriul stil și o experiență de condus unică.

Pentru mai multe informații despre noul GEELY Collray, sunați la numărul de telefon 022 809 350 sau să vizitați showroom-ul GEELY de pe stк. Calea Ieșilor, 14.

WEB - https://geely.md/md/modele/new-coolray/

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?