X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Ford Kuga Hybrid - echilibrul perfect între stil și eficiență! ©

1 dec. 2023,, 08:00   Ştiri Auto
3765 0

Ford Kuga Hybrid este un crossover hibrid modern cu o eficiență impresionantă a consumului de combustibil, avînd un consum de numai 5,1 litri la 100 km. Acest automobil dispune de un motor hibrid puternic, cu o putere totală de 190 de C/P, pentru o conducere dinamică și eficientă. Transmisia automată asigură o experiență de condus confortabilă și lină.

Ford Kuga Hybrid este un crossover eficient și sigur, datorită unei serii de sisteme de siguranță activă și pasivă. Acestea includ tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de evitare a coliziunilor și de menținere a benzii de rulare, asigurând un nivel ridicat de siguranță pentru șofer și pasageri.

Fiabilitatea modelului Ford Kuga Hybrid este confirmată de garanție de 5 ani sau 150.000 km. Aceasta arată încrederea producătorului în calitatea produsului său și oferă un nivel suplimentar de reasigurare proprietarilor acestui crossover hibrid.

Interior spațios din piele Alcantara și cu pachet de iarnă cu toate scaunele încălzite, Kuga Hybrid vă permite să vă bucurați de fiecare călătorie în confort și stil.

Descoperiți Ford Kuga Hybrid ST Line X la un preț special de 31.880€ în showroom-ul Ford Moldova și experimentați combinația perfectă de performanță, eficiență și confort.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa la un Test Drive, vă invităm să ne vizitați în showroom-ul de pe str Petricani, 17, sau să ne sunați la 022 406 240.

Site - https://ford.md/kuga

3
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?