X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Clarvăzătoarea auto Lana Flor dezvăluie secrete GEELY Atlas Pro ©

23 mai. 18:45   Ştiri Auto
2422 0

În această recenzie feminină din partea clarvăzătoarei auto Lana Flor, atenția a fost îndreptată către GEELY Atlas Pro. Această mașină, în opinia Lanei, nu va lăsa indiferent niciun iubitor de automobile care pune preț pe calitate și confort!

GEELY Atlas Pro nu este doar o mașină, ci o combinație unică de stil, confort și tehnologii înalte. Modelul dispune de toate funcțiile necesare pentru o deplasare confortabilă și sigură.

Unul dintre principalele avantaje ale modelului Atlas Pro este tracțiunea integrală. Aceasta asigură siguranță și stabilitate pe șosea în orice condiții meteorologice. Dar asta nu este tot! Mașina este dotată cu un sistem de încălzire a scaunelor din primul și al doilea rînd, precum și cu volan încălzit, ceea ce face călătoriile în sezonul rece deosebit de plăcute.

În recenzia sa auto, Lana menționează cu încredere o serie de avantaje ale automobilului GEELY Atlas Pro: ridicarea electrică a portbagajului, acționarea electrică a scaunelor, camera 360, care asigură un confort maxim în timpul parcării și manevrelor.

„Atlas Pro este genul de mașină care te indeamnă la călătorii lungi”, a declarat Lana Flor.

Fiți la curent cu noile recenzii ale liniei de modele GEELY, care vor continua să uimească prin stil, inovații și tehnologii avansate. Iar dacă sînteți în căutarea unei mașini care să vă bucure în fiecare zi, Atlas Pro este alegerea indispensabilă!

Mai multe detalii pe site-ul: https://geely.md/price/Atlas-Pro-ro.pdf

0
0
0
1
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?