Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Călătorește mai mult în modul pur electric datorită autonomiei mărite ©

6 dec. 2023,, 08:00   Ştiri Auto
1564 0

Sustenabilitate. Viitor. Grijă. Mediu. Da, vrei să contribui la un viitor mai curat, dar vrei în egală măsură să îți simplifici prezentul. Vrei o schimbare. Volvo XC90 este startul călătoriei tale electrice. Cu o autonomie electrică mai mare, Volvo XC90 este aici să-ți ofere experiența călătoriilor de zi cu zi în modul pur electric și a aventurilor mai lungi în modul hybrid. Beneficiază de oferta specială pentru Volvo XC90 Plug-In hybrid la preț de 75.800 euro.

Află mai multe!

Plug-in hybrid, experiență de condus fără egal

Bucură-te de confortul condusului cu o singură pedală și tracțiunea integrală, de forța impresionantă oferită de cei 455 CP și de 70 km* autonomie în modul Pure Electric cu 0 emisii. Consumul mediu de combustibil, măsurat după noile standarde WLTP, este de 1,2 l/100 km, cu emisii de CO2 de doar 28g/km. Combinația dintre motorul electric și cel pe benzină oferă performanțe fără efort și o experiență de condus ideală pentru un stil de viață activ.

Află mai multe!

Google integrat și versatilitate.

XC90 este dotat cu Google Maps, Google Assistant și Google Play, astfel încât tu să te bucuri de călătorii mai plăcute și mai confortabile. Ai informații din trafic în timp real, vorbești cu Google pentru a da comenzi fără a-ți folosi mâinile, obții cu ușurință indicații de orientare, te bucuri de divertisment și păstrezi legătura cu prietenii, familia și colegii. Spune doar „Hei Google” pentru a începe.

Află mai multe!

Sistem audio Bowers & Wilkins de înaltă fidelitate

Acest sistem audio de top, opțional, de 1.460 W aduce o claritate și un realism de excepție muzicii tale, cu cele 19 difuzoare HiFi reglate cu precizie și un subwoofer inovator, cu ventilație, adaptate arhitecturii habitaclului. Tehnologia unică „Room Transformation” recreează acustica unei încăperi specifice („Studio”, „Individual Stage”, „Concert Hall” și „Jazz Club”).

Află mai multe!

Sistem Air Purifier pentru un aer mai curat în interior

Purificatorul de aer performant din sistemul nostru de control al calității aerului, primul din lume, previne cu până la 95 de procente pătrunderea particulelor periculoase PM 2,5 în habitaclu. Poți chiar monitoriza nivelurile de particule și polen din exteriorul autovehiculului.

Află mai multe!

Află mai multe informații în Centrul Auto Volvo compania DAAC-Hermes la adresa bd.Cantemir 14

*Ofertă supusă unor termene și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii la Dealer-ul autorizat Volvo Cars Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?