X 
Eurovision stiri: 490
Transnistria stiri: 1302

Taylor Swift schimbă regulile jocului în industria muzicală

22 sep. 2023,, 02:00   Ştiinţă şi IT
1518 0

Artista lansează un puzzle pentru a dezvălui noile titluri ale viitoarelor piese, însă jocul dă și erori.

Viitorul album se va intitula 1989 Taylor’s Version, au fost deja lansate versiuni actualizate pentru albumele Speak Now, Red și Fearless. Artista s-a asociat cu Google pentru a crea puzzle-ul despre care aminteai și tu. Fanii au întîmpinat dificultăți tehnice, din cauza accesărilor și s-au „lovit” de un „glitch”.
Google a confirmat defecțiunea prin intermediul paginii companiei pe X, fostul Twitter. Împărtășind o postare de pe pagina Taylor Nation, care a anunțat nedumeririle cu cîteva ore mai devreme, compania a spus: „Swifties, seiful este blocat! Dar nu vă faceți griji, nu există spații goale înăuntru. Suntem în epoca noastră de reparații și vom ieși din impas în curînd.”
Marea majoritate s-au oprit acolo, ceilalți însă și-au dat seama că și acel cuvînt reprezintă numele unei piese și este un indiciu. Fanii Taylor Swift au reușit să provoace un real cutremur la un concert de-al artistei din vară. Jocul poate fi accesat din toate colțurile lumii, tot ce trebuie să faci este să intri pe Google, cauți Taylor Swift și ajungi la seiful albastru, de acolo începe misterul.
0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?