X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Cum arată Titan, submarinul dispărut, în timp ce se scufunda către epava Titanic

21 iun. 2023,, 05:00   Ştiinţă şi IT
8654 0

Proiectat pentru a ţine doar cinci persoane timp de o zi - două ore coborâre, câteva ore de explorare a navei eşuate şi două ore înapoi la suprafaţă - submersibilul Titan, care a dispărut duminică în timp ce se scufunda către epava Titanicului, este o ambarcaţiune mică.

În submarin nu există scaune sau canapele, iar pasagerii trebuie să stea cu picioarele încrucişate pe podea, asta după ce s-au descălţat înainte de a intra, transmite libertatea.ro

De asemenea, există o singură toaletă mică în partea din faţă a navei. În momentul în care toaleta este folosită „se dă muzica la maximum”, potrivit unei descrieri pe site-ul OceanGate, dar pasagerilor li se recomandă să îşi restrângă dieta înainte şi în timpul scufundării „pentru a reduce probabilitatea de a fi nevoiţi să folosească facilităţile”.

În submersibil, interiorul este în mare parte gol şi simplu, cu un singur buton şi un ecran pe perete. Restul operaţiunilor navei sunt efectuate de la un controler portabil, care arată ca o consolă de jocuri, cu butoane colorate.

0
1
2
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?