X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1457

Arheologie interzisă. Despre ce ne vorbesc descoperirile incomode

30 mai. 05:00   Ştiinţă şi IT
30240 0

Noi nu suntem prima civilizație de pe Pămînt - și, trebuie să presupunem, nici ultima. Putem ajunge cu ușurință la o astfel de concluzie dacă e să revenim la așa-numitele „artefacte incomode”.

După cum remarcă autorul unuia dintre canalele youtube Kum, acestea sînt incomode doar pentru știința noastră ortodoxă, care nu vrea să admită că pe Pămînt înaintea noastră au existat cel puțin alte cîteva civilizații (Lemuria, Atlantida, Hiperboreea), deși s-ar putea să fi fost mult mai multe.

De exemplu, în 1856, în Statele Unite, în timpul exploatării unui tunel minier pe Table Mountain, în comitatul Tuolaman, a fost găsit un schelet uman complet, identic cu cel al omului modern. Vîrsta descoperirii variază între 33 și 55 de milioane de ani.

În secolul al XIX-lea, în statul Illinois, SUA, a fost găsit un schelet uman absolut identic cu cel al omului modern într-un strat complet de cărbune de piatră, la o adâncime de 30 de metri. Vîrsta acestui strat de cărbune a fost determinată la 320 de milioane de ani.

În 1844, într-un bloc de gresie din cariera Kingwood din Scoția a fost descoperit un cui de fier. Acesta a fost găsit în timpul curățirii pietrei de neregularități pentru prelucrarea ei ulterioară. Experții au declarat în unanimitate că din punct de vedere tehnic era imposibil de introdus cuiul în interiorul pietrei cu scopul manipulării. Piatra a fost atribuită perioadei Red-Devonian Ancient și are o vechime de 360-408 milioane de ani.

Despre alte descoperiri arheologice incomode puteți afla din videoclipul de mai jos.

18
1
1
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав